Druga pašmanska Đirada

PAŠMAN - Dvije staze, prekrasna priroda, odlična atmosfera i zabava - ovogodišnja Đirada, koja će se održati 30. travnja, biti će organizirana u dvije kategorije: Đirada Red i Đirada Blue.

Turistička zajednica Općine Pašman po drugi puta organizira rekreativnu utrku/šetnju Đirada koja je prošle godine nadmašila sva očekivanja velikim odazivom i odličnom atmosferom.

Ovogodišnja Đirada, koja će se održati 30. travnja, biti će organizirana u dvije kategorije: Đirada Red i Đirada Blue.

Utrka Đirade Red počinje u 10 sati dok Đirada Blue kreće 10 minuta kasnije. Cilj natjecanja je kao i prošle godine na vidikovcu Veliki Bokolj gdje će biti i proglašenje pobjednika i dodjela nagrada koji su planirani u 15:30 sati.

Staza Đirade Red duga je 15 kilometara te zahtijeva veću razinu kondicije i iskustva. Đirada Blue duga 9 km i 240 m je prikladna za početnike, ali može biti i izazov za natjecatelje željne utrkivanja.

Na cilju utrke sve sudionike očekuje fešta uz DJ-a te obilje hrane i pića do zalaska sunca zbog kojeg se vrijedi popeti na vrh, piše Otok Pašman.

Zadnji datum za prijavu i uplatu startnine je 27. travnja. Zainteresirani se mogu prijaviti te sve potrebne informacije naći na službenim web stranicama utrke dirada.hr.

Dvije staze, prekrasna priroda, odlična atmosfera i zabava - razlozi su da se što prije prijavite i osigurate svoje mjesto na drugoj Điradi, pozivaju iz Turističke zajednice Općine Pašman.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Dugi otok trail u potrazi za volonterima
Organizator svim volonterima osigurava hranu i piće za vrijeme trajanja utrke te podmiruje trošak prijevoza, a tu je i poklon paket. Evo kako se prijaviti. Uskoro se održava jedna od utrka s najljepšim vidicima, a ako ste željni sudjelovati barem kao volonter, možete se prijaviti OVDJE.…