1 min. čitanja

DRAMA U ZRAKOPLOVU ZA SPLIT Pokušao se na silu probiti u pilotsku kabinu, pa se zaključao u wc!

DRAMA U ZRAKOPLOVU ZA SPLIT Pokušao se na silu probiti u pilotsku kabinu, pa se zaključao u wc!
Foto: Depositphotos

U zračnoj luci u Gardermoen u Oslu jutros se odvijala prava drama!

U pilotsku kabinu zrakoplova Norwegian Aira, koji je u 6.50 trebao poletjeti na letu DY1990 za Split, nepoznata osoba pokušala je na silu ući u pilitosku kabinu, a kada joj to nije uspjelo, zaključala se u toalet u stražnjem dijelu letjelice, piše Zoran Šagolj za Slobodnu Dalmaciju.

Norveška policija je kasnije tu osobu identificirala kao 23-godišnjeg hrvatskog državljanina. Motivi za ovaj čin za sada nisu poznati.

Zrakoplov je bio pun putnika koji su mahom putovali na odmor u srednju Dalmaciju. Većina njih nije primjetila da se nešto izvanredno događa, pa čak ni oni koji su sjedili sprijeda.

- Zrakoplov je već bio krenuo i dok se kretao prema dijelu piste za polijetanje, odjednom se zaustavio. Prva obavijest pilota bila je da je došlo do tehničkih problema i da moraju stati. Policajci su ušli u prednji dio i nakon kratkog razgovora uputili se nazad, gdje se ovaj bio zaključao. U avionu je nastala strka, svi su htjeli vidjeti što se dešava, pa se nije moglo dobro uočiti jesu li policajci nasilno ušli u WC ili se taj putnik sam predao. Svakako, trojica policajaca su ga s lisicama na rukama preko piste odveli u zgradu aerodroma - ispričao je za Slobodnu Dalmaciju Senad Bišćević, koji je sa suprugom putovao u Vodice.

Zoran Šagoli

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.