1 min. čitanja

Događaji po kojima će Dubrovačko-neretvanska županija pamtiti 2022. godinu

Događaji po kojima će Dubrovačko-neretvanska županija pamtiti 2022. godinu
Foto: Goran Leš

DUBROVNIK - Proteklu godinu obilježilo je otvaranje Pelješkog mosta, međutim napredovala je i rekonstrukcija Lapadske obale, izgrađen je Dom umirovljenika, a otvoren je i prvi dubrovački gej bar. Bilo je brojnih lijepih, kao i onih manje lijepih priča kojih se ipak valja prisjetiti.

Godina iza nas bila je turbulentna, u svijetu obilježena nekim tmurnim trenucima. U nove knjige povijesti ispisivat će se nova poglavlja, ona o ratu na europskom tlu u 21. stoljeću, posljedično teškoj financijskoj krizi i inflaciji. Iako su se ti događaji značajno odrazili i na Hrvate, brojni su drugi događaji obilježili 2022. godinu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Dubrovački dnevnik donosi pregled događaja o kojima se razgovaralo tjednima, pa i mjesecima u županiji i dalje. Teme su to koje su u 2022. godini okupirale javni prostor, navode.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

DETALJI SPEKTAKULARNOG OTVORENJA Rimčeva Nevera prva će prijeći most koji se ipak neće zvati “Most Pelješac” | | Morski HR
Rimčeva Nevera bit će prvi automobil koji će na svečanom otvorenju 26. srpnja oko 22 sata prijeći Pelješki most, a na mostu će se susresti s automobilom trostrukog europskog prvaka Nike Pulića. Nevera
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.