1 min. čitanja

Dodjela bespovratnih sredstava za promociju Programa Hrvatski otočni proizvod (HOP)

Dodjela bespovratnih sredstava za promociju Programa Hrvatski otočni proizvod (HOP)
Foto: Youtube/Screenshot/MRRFEU

OTOCI - Objavljen je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa Hrvatski otočni proizvod (HOP), a otvoren je do 27. veljače 2023.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Uprava za otoke, objavilo je Javni poziv za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu promotivnih aktivnosti Programa Hrvatski otočni proizvod koji se može pronaći OVDJE.

Javni poziv obuhvaća aktivnosti koje su realizirane u 2022. godini, a odnose se na skupna događanja te na projekte i programe promotivno - informativnog karaktera, koji pridonose ostvarivanju ciljeva Programa „Hrvatski otočni proizvod“.

Pod skupna događanja podrazumijevaju se sajmovi, manifestacije, konferencije, radionice, edukacije/seminari i drugo.

Za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava mogu se prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, javne ustanove te udruge, savezi udruga, zadružni savezi i turističke zajednice, ako ne obavljaju gospodarsku djelatnost.

Visina iznosa sufinanciranja od strane Ministarstva po pojedinoj aktivnosti može iznositi do najviše 2.700 eura pod uvjetom da taj iznos predstavlja do najviše 85 posto ukupnog iznosa prijavljenih troškova za provedbu te aktivnosti.

Javni poziv je otvoren do 27. veljače 2023.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Plenković: “Unaprijedili smo život na otocima” | | Morski HR
Nakon što je obišao Pag i sudjelovao na svečanosti dodjele oznaka “Hrvatski otočni proizvod” za 2020. i 2021. godinu, premijer Andrej Plenković je naglasio da je ta inicijativa, koja t
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.