1 min. čitanja

ĐIR PO RIJEČKOJ PLACI - Kilogram slatkih naranči 1,6 eura

ĐIR PO RIJEČKOJ PLACI - Kilogram slatkih naranči 1,6 eura
Foto: unsplash

RIJEKA - U Rijeci se napokon probilo Sunce i izvuklo ljude iz domova. Mnogi su prošetali tržnicom kako bi provjerili ponudu i nove cijene te se mogli uvjeriti da su sve cijene izražene u eurima i kunama.

Danas je nad Rijekom i okolicom napokon izvirilo i sunce! Moramo priznati, jako nam je nedostajalo, piše riportal. Privuklo je ljepše vrijeme i Riječanke i Riječane ‘na zrak’, a mnogi su iskoristili priliku da po konačno suhom vremenu prošeću i po riječkoj tržnici.

Tako je bilo moguće vidjeti, primjerice, da kilogram slatkih naranči stoji 1,6 eura (12 kuna). Od povrća, u ponudi su blitva, radić, češnjak, ogulinski krumpir... Što se ribarnice tiče, u ponudi su škampi, oslić, muzgavci… ponuda je zaista dobra za početak godine.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako se trgovci u Splitu snalaze s eurima? “Ja sam se lipo pripremila, imam šalabahter”
Euro je ušao na velika vrata u Hrvatsku. Bit će svima potrebno neko vrijeme prilagodbe na novonastalu situaciju. Kako se konkretno građani i trgovci u Splitu snalaze s novom valutom? - Bitan nam je ovaj period prelaska tako da imamo i kune i eure - rekla je jedna građanka. -
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.