Design District Rovinj - Jedan od najznačajnijih događaja u svijetu dizajna, uređenja i inspiracije

Design District Rovinj, međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera, jedan je od najznačajnijih događaja u svijetu dizajna i uređenja, kako turističkih, tako i javnih i privatnih objekata. Ovaj sajam okupit će kreativce, dizajnere, ponuđače roba i usluga, proizvođače namještaja i opreme kao i ljubitelje dizajna iz regije, kako bi razmijenili ideje, inspiracije i najnovije trendove u industriji uređenja prostora.

Sajam se održava u jedinstvenom mediteranskom okruženju grada Rovinja, kreirajući jedinstvenu atmosferu koja privlači posjetitelje iz različitih dijelova svijeta.

Foto: Press

Jedna od ključnih tema sajma Design District Rovinj važnost je uređenja turističkih prostora. Turizam je vrlo važna gospodarska grana u Hrvatskoj, a uređenje turističkih prostora ima ključnu ulogu u privlačenju gostiju i stvaranju nezaboravnog iskustva za njih.

Na sajmu se predstavljaju najnoviji trendovi u uređenju hotela, apartmana, restorana i drugih turističkih objekata, pružajući posjetiteljima inspiraciju kako unaprijediti svoje poslovanje i privući što više gostiju.

Foto: Press

Održivost - Važna tema koja dominira na sajmu Design District Rovinj

U današnjem svijetu, sve se više naglašava važnost očuvanja okoliša i odgovornog korištenja resursa. Dizajneri i proizvođači namještaja i opreme za uređenje prostora sve više se okreću održivim materijalima i praksama kako bi smanjili negativan utjecaj na okoliš. Na sajmu će se tako moći pronaći inovativna rješenja koja kombiniraju estetiku i ekološku svijest, pružajući posjetiteljima mogućnost da oplemene svoje prostore na održiv način.

Foto: Press

Izlagači na sajmu Design District Rovinj predstavljaju širok spektar proizvoda i usluga, uključujući namještaj, rasvjetu, tekstil, umjetničke instalacije, i mnoge druge elemente uređenja interijera i eksterijera. Ovaj raznoliki izlagački portfelj omogućuje posjetiteljima da istraže najnovije trendove i pronađu inspiraciju za svoje projekte.

Foto: Press

Trendovi i održivost su ključne riječi koje će definirati budućnost sektora turizma i uređenja interijera o čemu će biti govora na konferenciji koja se u okviru manifestacije Design District održava pod nazivom Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn interijera u svjetlu Zelenog plana. Kroz njihovu pravilnu primjenu i integraciju, ne samo da će se zadovoljiti "novi gosti", već će se i osigurati održivi razvoj koji će voditi ka svjetlijoj i zelenijoj budućnosti turističke industrije.

Posebno zanimljiva izlagačka cjelina EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA osmišljena je kako bi posjetitelji mogli kušati i kupiti iznimne premium delicije hrvatskih proizvođača po iznimno povoljnim cijenama. Na taj način daje se podrška spajanju lokalnog sa sektorom turizma i pokazuje širok spektar mogućnosti malih domaćih proizvođača premium proizvoda, hrane, pića, prirodne kozmetike, suvenira.

Foto: Press

Design District Rovinj nezaobilazan je događaj za sve ljubitelje dizajna i uređenja prostora. Sajam pruža priliku za povezivanje s vrhunskim stručnjacima, istraživanje najnovijih trendova, i inspiraciju za stvaranje jedinstvenih i funkcionalnih prostora. Također, naglašava važnost uređenja turističkih prostora i održivosti u dizajnu interijera i eksterijera, čime se doprinosi razvoju industrije i očuvanju okoliša.

Foto: Press

Radno vrijeme Sajma u četvrtak 23. i u petak 24.11. je od 11 do 18 sati, u subotu 25.11. od 10 do 17 sati. Više informacija o Sajmu pronađite OVDJE.

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

“Design District Rovinj” - Otkrijte budućnost uređenja interijera, arhitekture i dizajna!
Uređenje interijera i eksterijera, kroz dizajn i arhitekturu, neprestano se mijenja, prilagođavajući se potrebama i željama suvremenog društva. Upravo na sajmu Design District Rovinj, posjetitelji će imati priliku otkriti koji su to trendovi trenutno dominantni u svijetu uređenja i dizajna interijer…