1 min. čitanja

Darovi "pomoraca dobrih srca" -Studenti Pomorskog fakulteta darivali najmlađe pacijente KBC-a Rijeka

Darovi "pomoraca dobrih srca" -Studenti Pomorskog fakulteta darivali najmlađe pacijente KBC-a Rijeka
Foto: Pomorski fakultet u Rijeci

RIJEKA - Klinika za pedijatriju KBC-a Rijeka, za blagdan svetog Nikole primila je slatkiše, školski pribor te plišance za djecu. Riječ je o donaciji prikupljenoj u humanitarnoj akciji Studentskog zbora Pomorskog fakulteta, a namjena joj je olakšati boravak najmlađim pacijentima na Kantridi.

Na slatkim darovima u ime KBC-a Rijeka studentima se zahvalila predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. Iva Bilić Čače pohvalivši humanitarnu notu studentskih aktivnosti u ovo blagdansko vrijeme i izrazivši nadu da će se akcija nastaviti i iduće godine.

Ispred Pomorskog fakulteta prikupljene darove „pomoraca dobrih srca“ predali su dekanica prof. dr. Ana Perić Hadžić, predsjednik Studentskog zbora Pomorskog fakulteta u Rijeci Alen Mataić i njegova zamjenica Nina Vukelić.

Humanitarna akcija prikupljanja darova na Pomorskom fakultetu je na štandu postavljenom u prizemlju fakulteta trajala tri dana, od 30. studenoga do 2. prosinca, a studenti i djelatnici prikupljenim donacijama uljepšali su blagdane djeci u bolnici i razveselili ih povodom Svetog Nikole.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.