1 min. čitanja

DANTE DRAMA Kantautor sa Hvara ima novu pjesmu!

DANTE DRAMA Kantautor sa Hvara ima novu pjesmu!
Foto: Screenshot/YouTube

Pjesma se zove "Ne more na more" i govori o prolaznosti života. Život je neprekidno putovanje, oblikovano trenucima koji dolaze i prolaze, ostavljajući nas s dubokim spoznajama o prolaznosti vremena.

Prolaznost života je tema koja nas sve jednog dana dotakne, te nas potiče da razmislimo o vrijednosti svakog trenutka koji imamo. Prolaznost života često postaje očita kroz gubitke i promjene.

Gubimo voljene osobe, mijenjamo se sami, i suočavamo se s izazovima koje donosi stariji život. No, upravo kroz te teške trenutke, često postajemo svjesniji koliko su vrijedni trenuci sreće, ljubavi i zadovoljstva.

Prolaznost života je neizbježna stvarnost, ali to ne znači da je život bezvrijedan. Naprotiv, ona nas potiče da cijenimo svaki trenutak, razvijemo svijest o sadašnjem trenutku i ostvarimo svoje snove. Život je dragocjen dar, a na nama je da ga iskoristimo na najbolji mogući način, čineći svaki trenutak vrijednim pamćenja." Tekst pjesme potpisuje Dante, dok je za glazbenu podlogu zaslužan producent Heydium. Singl je snimio, mixao i  masterirao Yura iz Shock Soba studija.

Uživajte!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.