1 min. čitanja

Danas Korzom vladaju šarene maškarice

Danas Korzom vladaju šarene maškarice
Foto: Grad Rijeka

RIJEKA - Ovu subotu, 4. veljače u 13 sati, najmlađi Riječani prošetat će riječkim Korzom 26. put po redu i pokazati vesele maske koje su vrijedno izrađivali tijekom cijele godine.

U ovogodišnjoj Dječjoj karnevalskoj povorci sudjeluje više od 5200 sudionika u 54 karnevalske grupe vrtića i osnovnoškolske dobi.

Plesa, glazbe i zabave neće nedostajati, a pripremljen je i bogati program prije početka Dječje karnevalske povorke, kada će sve posjetitelje zabavljati zbor Male Tratinčice i Tratinčice, a na Trgu Republike Hrvatske predstavit će se Prve riječke mažoretkinje.

Dječja karnevalska povorka 2023Trasa povorke kreće od Rive, preko Trga 111. brigade HV-a, Trga Republike Hrvatske, Korza, Scarpine ulice, Trga bana Jelačića, Ribarske ulice, pa do Grobničke rive, a završava u zgradi Export Delte, gdje je organizirana i prehrana za sve dječje karnevalske grupe.

Kroz cijelu trasu vesele maškarice će pratiti voditelji na pet pozornica – na Trgu Republike Hrvatske Ivana Perić, na Korzu Josip Krmpotić, u Scarpinoj ulici ispred Gradske knjižnice Nina Dukić-Srok, na Jelačićevom trgu Maja Stepančić te u zgradi Export Delte Lena Stoiljković.

I ove godine vrijedne ruke oslikavat će lica na nekoliko punktova u gradu, pa svi posjetitelji mogu iskoristiti priliku za posebno osmišljen maškarani make up.

Na dan održavanja Dječje karnevalska povorke u središtu grada vrijedit će posebna prometna regulacija.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.