Humanitarni koncert za mladog pjevača

RIJEKA - Pjevač Ivan Ferderber ovoga je ljeta doživio nesreću i završio u komi, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji. Slijedi dugotrajan i skup oporavak, stoga se danas u riječkom Klubu Mladih održava humanitarni koncert. Moguća je i uplata donacije na očev račun.

Riječanin Ivan Ferderber doživio je nesreću zbog koje je završio u komi i trenutno se nalazi na rehabilitaciji i liječenju u Krapinskim toplicama. Ivan je nažalost u teškom stanju te ga čeka dugi i neizvjesni oporavak.

- Kao jedni od organizatora ovog eventa, željeli bismo ukazati na tešku situaciju u kojoj se nalazi, a koja iziskuje novčanu pomoć, stoga vas pozivamo na humanitarni koncert u Klubu Mladih koji će se održati 14. siječnja 2023. godine u 21 sat - objavio je na svojoj Facebook stranici Klub Mladih.

Cilj je ovog humanitarnog koncerta prikupiti sredstva za rehabilitaciju i fizikalne terapije koje su neophodne za njegov oporavak te povratak natrag u Rijeku kako bi bio bliže svojoj obitelji i prijateljima, i kako bi nastavio s daljnjim liječenjem.

Ukoliko niste u mogućnosti doći na ovaj dobrotvorni koncert, a imate želju Ivanu novčano pomoći, uplatu možete izvršiti na žiro račun njegovog oca:

LEONARDO FERDERBER
MEŠTROVIĆA 36
51000 RIJEKA

ŽIRO RAČUN: HR90 2402006 3100222392
Opis plaćanja: DONACIJA ZA IVANA

- Uz LoOse4, ovoj akciji su se odazvali i Sarah & The Romans band, band Torrens, te dva Dj-a (DJ Dane i DJ Rezident Evil), stoga osim humanitarnog karaktera koji nosi ovaj event, također garantiramo i puno dobre zabave do kasno u noć - poručuju iz Kluba Mladih.

- Zajedničkim snagama pomognimo našem Ivanu u ovoj teškoj životnoj situaciji - apeliraju.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Podjelom koktela prikupljeno gotovo 1000 eura za humanitarnu Udrugu Pinokio
Podjelom koktela najboljeg barmena Hrvatske u 2022. godini, Luke Faflje, prikupljeno 969 Eura za Udrugu Pinokio Rab - djeca s invaliditetom i teškoćama u razvoju. U sklopu programa “Najljepšeg otočnog adventa”, na “Badnje jutro” i “U susret Silvestrovu”, Rabljani i njihovi gosti imali su pril…