2 min. čitanja

Danas dan karijera na Sveučilišnom kampusu u Zadru

Danas dan karijera na Sveučilišnom kampusu u Zadru
Foto: pixabay (Ivan Vuksa)

ZADAR - Prvi JobIT danu karijera u području informacijskih tehnologija na Sveučilišnom kampusu u Zadru kreće danas od 13 sati.

Stručni preddiplomski studij informacijskih tehnologija okupit će u četvrtak 12. siječnja 2023. s početkom u 13 sati na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru lokalnu obrazovnu/akademsku i poslovnu zajednicu na prvom JobIT danu karijera u području informacijskih tehnologija.

JobIT je zamišljen kao platforma za umrežavanje i povezivanje studenata s potencijalnim poslodavcima iz IT sektora.

- Dođite u četvrtak, poslušajte zanimljiva predavanja, kratka izlaganja naših studenata/alumnija i predstavljanja informatičkih tvrtki. Obiđite štandove izlagača i uživo porazgovarajte s osnivačima i zaposlenicima zastupljenih tvrtki - pozivaju sa Sveučilišta.

- JobIT obožava geekove/ice, ali je otvoren i za sve zainteresirane studente s netehnoloških studija, kao i za srednjoškolce, njihove nastavnike te ostale sugrađane zainteresirane za aktualne tehnološke izazove i trendove - dodaju.

Nadaju se da će novo sjeme bačeno na plodno zadarsko IT tlo izrasti u naočito stablo na koje će u nadolazećim godinama biti ponosni. Više informacija o današnjim događanjima pronađite ovdje.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadrani osmislili aplikaciju koja pronalazi najpovoljnije cijene proizvoda, izražene i u kunama i eurima
Dok se građani polako privikavaju na uvođenje eura, u Zadru su otišli korak dalje i osmislili aplikaciju za traženje najnižih cijena na tržištu. Zadranin Stipe Stagličić i njegov tim predstavili su novu besplatnu mobilnu aplikaciju naziva “Košarica”, koja nudi pregled trenutnih akcijskih pon…
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.