1 min. čitanja

Crikveničko-vinodolska rivijera u očekivanju novogodišnjih turista

Crikveničko-vinodolska rivijera u očekivanju novogodišnjih turista
Foto: Boris Kačan

Tek što su ispraćeni posezonski turisti, na Crikveničko- vinodolskoj rivijeri, očekuju se novi posjetitelji koji će ondje ispratiti staru i dočekati novu, 2023. godinu.

Hotelijeri tvrtke Jadran d. d. Crikvenica zadovoljni su ovogodišnjim poslovnim postignućima kojima su premašili prošlogodišnje i rezultate iz 2020. a sustigli učinke iz predpandemijske 2019.

Na rivijeri se u ponedjeljak, 26. prosinca, u Selcu otvara Hotel Katarina, nekadašnji Hotel Varaždin, a u Crikvenici početkom idućeg vikenda, u petak, 30. prosinca Hotel Omorika gdje će u oba ova hotela biti organizirani dočeci nove 2023.

Mnogi izletnici iz Hrvatske, ali i iz inozemstva već provode zimski odmor u Crikvenici, Selcu i Novom Vinodolskom. S obzirom na visoke temperature zraka i mora i ovih dana potkraj prosinca ima kupača u moru.

Aktualne i objektivne kritičke opaske govore i o tome da bi upravo zbog visokih temperatura zraka, ali i mora, ovdašnji smještajni kapaciteti mogli biti još bolje popunjeni, posebice turistima iz skandinavskih zemalja gdje su u ovo doba temperature znatno niže, prenosi HRT.

Hina

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2023 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.