1 min. čitanja

Čišćenje otoka Plavnika!

Čišćenje otoka Plavnika!
Foto: Dejan Kosić

U utorak, 14. svibnja, s početkom u 8:30 sati, organizira se masovno čišćenje plaža kako bi se ove bisere oslobodilo od plastike koja zagađuje naše obale.

Sve akcije koje će se u narednim danima provoditi vezane su uz obilježavanje Svjetskog dana oceana. Svjetski dan oceana pruža jedinstvenu priliku da se 8. lipnja svake godine podigne pozornost na važnost oceana i pomogne ujedinjenju svijeta u akciji očuvanja.

- Svjesni smo važnosti čišćenja plaža od plastike i drugog otpada kako bismo očuvali ljepotu našeg priobalja te zaštitili životinjski svijet koji ovisi o čistom okolišu. Otok Plavnik, poput mnogih drugih, suočava se s izazovima zagađenja plastikom, a zajedničkim naporima možemo napraviti značajan korak prema očuvanju našeg mora i obale.

Vaš doprinos ovom događaju ne samo da će pomoći u čišćenju, već će i podići svijest o hitnosti problema zagađenja plastikom te potaknuti druge na akciju.

Povratak na Krčku rivu predviđen je u 12:00 sati, gdje ćemo imati priliku razgovarati o našim iskustvima i rezultatima ove važne akcije.

Molimo vas da potvrdite svoj dolazak danas, najkasnije do kraja dana, kako bismo osigurali prikladne resurse za sve sudionike - poručuju organizatori!

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.