1 min. čitanja

ČETIRI GODINE OD ODLASKA OLIVERA Supruga Vesna u emotivnoj poruci: "Ostavio si nam veliki teret...."

ČETIRI GODINE OD ODLASKA OLIVERA Supruga Vesna u emotivnoj poruci: "Ostavio si nam veliki teret...."
Foto: TZ Vela Luka

SPLIT/VELA LUKA - Četiri godine prošlo je od odlaska našeg najvećeg morskog vuka. 29. srpnja dan je u kojem se Vela Luka, ali i cijeli svijet prisjeća svog starog prijatelja, velikog glazbenika, običnog malog čovika i svog mještanina, Olivera Dragojevića.

Najveću tugu zbog njegova odlaska ipak je pretrpjela njegova obitelj. A supruga Vesna Dragojević, danas se emotivnom porukom prisjetila tog teškog datuma...

- 7 . 12 .1947— 29. 7 . 2018 Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14. Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu.ne za plakanje. Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, ja kliman glavom, prepostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene, znaš da sam to vješto izbjegavala. Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cili život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja. Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam šta bi reka ali neću beštimat. U nas ništa nova. Nastavili smo, kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života - poručila je njegova Vesna.

Kako bi očuvali uspomenu na Olivera, Ante Gelo i Oliverovi dragi prijatelji i kolege, odlučili su svake godine u njegovoj voljenoj Veloj Luci održavati koncerte njemu u čast, nazvane po jednom od njegovih najvećih hitova - 'Trag u beskraju'. Sinoć je održana i generalna proba, kako bi večeras baš sve bilo savršeno.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.