1 min. čitanja

Četiri dana nakon što je uveo, Ryanair povukao zimsku liniju Beč-Zadar

Četiri dana nakon što je uveo, Ryanair povukao zimsku liniju Beč-Zadar
Foto: pexels / Wayne Jackson

Iako je irski Ryanair prije svega 4 dana pustio karte u prodaju za zimski red letenja ove godine te u njemu ponudio redovne letove između Zadra i Beča, karte u zimskim mjesecima na toj liniji više nisu dostupne za booking.

Iako je Ryanair prije nekoliko dana pustio karte u prodaju za većinu svojih linija u zimskom redu letenja koji na snagu stupa s krajem listopada, preko vikenda su odrađene dodatne promjene.

Naime, kako su u Croatia Naviation najavili prije nekoliko dana, Ryanair je u prodaju pustio karte između Zadra i Beča kroz cijelu zimu, što je svakako bila odlična vijest za Zračnu luku Zadar, no, kako je i navedeno u originalnom članku, ostavljena je mogućnost operativnih promjena koje su se i dogodile, i to doslovno preko vikenda.

Ryanair je u svega nekoliko dana povukao ovu liniju iz prodaje te ista više nije dostupna za booking u zimskom redu letenja. Podsjećamo, na liniji su bila u ponudi dva tjedna leta, svakog petka i nedjelje kroz cijelu zimu.

Pitanje je hoće li u sljedećim mjesecima doći do određenih promjena te eventualne najave zimskih linija prema Zračnoj luci Zadar iz koje Ryanair prometuje prema nizu međunarodnih linija no trenutno isključivo u ljetnom redu letenja, od kraja ožujka do kraja listopada.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.