1 min. čitanja

"Brijuni rivijera" zapošljavaju 11 radnika - mediji se pitaju od čega oni zapravo žive?

"Brijuni rivijera" zapošljavaju 11 radnika - mediji se pitaju od čega oni zapravo žive?
Foto: Screenshot/YouTube

U planu je zapošljavanje četiri recepcionera, dva kontrolora u kampu, jedan zamjenik voditelja održavanja kampa, dva kućna majstora i dva suradnika za hortikulturu.

Odluku o novom valu zapošljavanja u ovoj županijsko-državnoj tvrtki donio je početkom travnja direktor Butorac navodeći kako se djelatnici planiraju zaposliti uslijed potrebe za zapošljavanjem radnika zbog nove organizacije posla, zamjene, privremeno nenazočnog radnika te povećanja opsega posla zbog sezonalnosti  rada kampa Pineta.

Natječaj je otvoren do 19. travnja, a Društvo će, navodi se u odluci direktora u postupku zapošljavanja koristiti i druge regrutacijske kanale

Moje pjesme, moji snovi

Istra24 piše da su lokacije u sklopu Brijuni rivijere odavno trebale biti stavljene u funkciju. Kažu i kako je činjenica da se natječaji za potencijalne ulagače, nakon neuspjelih pokušaja, i dalje ne objavljuju, a kamoli realiziraju. Stoga zaključuju kako je od mega vizija ostala samo Pineta, točnije kamp koji posluje sezonski. Nakon više od dva desetljeća vizija i ambicioznih obećanja, tvrtka Brijuni Rivijera u stvarnosti živi od upravljanja državnim kampom Pineta kraj Fažane., tvrde kolege iz Istre24.

Inače, tvrtka Brijuni rivijera i dalje se reklamira  "kao vodeće trgovačko društvo koje pokreće razvojne procese, koristi potencijale domicilnog stanovništva i prostora za razvoj novih dohodovnih djelatnosti, otvara nova radna mjesta, sve putem modela prava građenja bez prodaje zemljišta". Misija im je, kažu, biti nositelj gospodarskog razvoja Istre i Republike Hrvatske.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.