2 min. čitanja

Beyonce sa suprugom Jay-Zijem proslavila svoj 39. rođendan na otočiću pored Galešnjaka, otoka ljubavi

Beyonce sa suprugom Jay-Zijem proslavila svoj 39. rođendan na otočiću pored Galešnjaka, otoka ljubavi
Foto: Boris Kačan / Instagram

Jay-Z i Beyonce trenutačno ljetuju na dalmatinskoj obali, na 107 metara dugoj jahti “Lana”.  Velika pjevačka zvijezda je svoj 39. rođendan u petak proslavila na Malim Bisagama u neposrednoj blizini Galešnjaka, otoka ljubavi, poznatog u cijelom svijetu zbog svog oblika srca.

Otočani su i prije njihova dolaska na obalu ugledali toranj golemog broda, što je izazvalo znatiželju, ali da na jahti boravi najpoznatiji par na svijetu, doznali su tek nakon što je na otok došao chef poznatog restorana iz Sorenta, nagrađenog dvjema Michelinovim zvjezdicama, koji je zaslužan za meni tijekom plovidbe.

https://www.instagram.com/p/CEzFi7ejRz8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

– On im je na brodu pripremio večeru i tako smo doznali da je Beyonce svoj rođendan odlučila proslaviti na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike. Što su jeli i tko je sve bio s njima, stvarno nam nije poznato, ali znamo da su u subotu još bili na našem području – kazali su sugovornici za Zadarski.hr dodajući kako će slike s proslave svog rođendana Beyonce objaviti na svojim društvenim profilima tek kada ode iz Hrvatske.

https://www.instagram.com/p/CEzLpKijHzB/

Da se svjetska pjevačka zvijezda sa suprugom odmara na našoj obali, potvrdu smo dobili u subotu poslijepodne, kada su Beyonce i Jay-Z viđeni na Kornatima u restoranu „Fešta” na otoku Žutu. Bili su sami na terasi okruženi brojnim tjelohranitelja koji su budno pazili da im se nitko ne približi, eventualno ih pokuša snimiti mobitelom i tako uznemiri njihov boravak u restoranu.

Beyonce i Jay-Ziju naše se obala očito jako sviđa. Popularni par američkih glazbenika i uspješnih biznismena dosad je više puta boravio na našoj obali, najčešće krstareći na velikim iznajmljenim jahtama, a u Dubrovniku su i snimljeni 2009. godine.

Za “Lanu” treba 2 milijuna dolara – tjedno

Luksuzna superjahta “Lana” duga je 107 metara, a u more je porinuta u lipnju ove godine i dolazak u Jadran joj je bio jedan od od prvih plovidbi. Prema dostupnim informacijama, jahta dostiže brzinu od 16 čvorova i može primiti 12 gostiju o kojima brine 31 član posade. Za tjedni najam “Lane” treba izdvojiti 1,7 milijuna američkih dolara, te još dodatnih 219 tisuća dolara za “sitne” troškove goriva i posade, tako da sedmodnevni najam doseže cijenu od skoro 2 milijuna dolara, piše Zadarski.hr.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.