2 min. čitanja

Besplatna probna ronjenja povodom Dana Grada Popovače

Besplatna probna ronjenja povodom Dana Grada Popovače
Foto: Pogled u Plavo

POPOVAČA – Povodom obilježavanja Dana Grada Popovače uz bogati program proslave, Grad Popovača i Turistička zajednica Grada Popovače u suradnji s Plavom promocijom i ove godine će za svoje sugrađane i posjetitelje omogućiti besplatna probna ronjenja na glavnom gradskom trgu u Popovači.

U sklopu programa „Ljeto u Popovači“, 25. i 26. lipnja 2022. godine ronjenje će biti dostupno svima, a posebno djeci koja će imati priliku besplatno zaroniti s punom ronilačkom opremom u kontroliranim uvjetima i uz stručni nadzor instruktora ronjenja te uživati u čarima i ljepotama ronjenja.

Prepoznatljivi montažni bazen projekta Pogled u plavo koji je do sada mnogima približio ljepote podvodnog svijeta i ronjenje kao aktivnost bit će montiran u centru Popovače, a za sve građane i posjetitelje Popovače bit će omogućena besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom 25. lipnja 2022. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 26. lipnja 2022. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na glavnom gradskom trgu, Trg 2, Popovača.

Za probno ronjenje potrebno je ponijeti ručnik i kupaći kostim, a rezervacije za sudjelovanje u Pogledu u plavo moguće su putem POVEZNICE.

Foto: Pogled u Plavo

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku uživati u ljepotama podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, a dodatno pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Za sigurnost ronioca početnika brinut će se ronioci Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Ronilačkog kluba HRVI Nemo-Adriatic.

Cilj projekta je osim promocije ronjenja i Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije poticanje čim većeg broja osoba na bavljenje sportom i vodenim aktivnostima te uključivanje mladih u promotivne, edukativne i ekološke programe i aktivnosti.

Foto: Pogled u Plavo

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske dok su medijski pokrovitelji projekta narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.