2 min. čitanja

Besplatna probna ronjenja na vodičkoj rivi

Besplatna probna ronjenja na vodičkoj rivi
Foto: Promocija ronjenja

VODICE – U cilju promocije ronjenja, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti Pogled u plavo ovog vikenda, 14. i 15. svibnja gostuje u Vodicama.

Prepoznatljivi montažni bazen projekta Pogled u plavo smjestit će se na vodičkoj rivi, a za sve ljubitelje ronjenja i one najmlađe Grad Vodice i Turistička zajednica grada Vodica u suradnji s Plavom promocijom omogućit će besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, uz stručni nadzor i sigurnost instruktora ronjenja.

Foto: Promocija ronjenja

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 14. svibnja 2022. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 15. svibnja 2022. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na vodičkoj rivi.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena, prikazuje ljepote hrvatskog podmorja te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Za sigurnost ronioca početnika brinut će se instruktori ronjenja i ronioci Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Ronilačkog centra Vodice Dive.

Foto: Promocija ronjenja

U sklopu Pogleda u plavo, 15. svibnja će se održavati i velika ekološka akcija čišćenja vodičkog podmorja, „Eko patrola 2022. – Vodice“ u kojoj će sudjelovati ronioci Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske, ŠRK Mali Porat i skauti uz podršku ronilačkog centra Vodice Dive.

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta dok su medijski pokrovitelji projekta narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija.

Budite i Vi dio Pogleda u plavo!
Kontakt: Andreja Vedrina, voditeljica projekta Pogled u plavo
E-mail: andreja.vedrina@plava-promocija.com

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.