2 min. čitanja

Besplatna probna ronjenja na Rabu

Besplatna probna ronjenja na Rabu
Foto: Plava promocija

RAB – Pogled u plavo nastavlja sa svojim gostovanjima u cilju promocije Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije, ljepota hrvatskog podmorja i općenito ronjenja kao aktivnosti, a tijekom ovog vikenda 2. i 3. srpnja dolazi u Grad Rab te će ronjenje postati dostupno svim građanima i posjetiteljima grada Raba.

U organizaciji Grada Raba, Turističke zajednice grada Raba i Plave promocije prepoznatljivi montažni 10 metarski bazen projekta Pogled u plavo smjestit će na Trgu Sv. Kristofora te će posjetitelji, a posebno djeca imati jedinstvenu priliku uživati u čarima i ljepotama ronjenja uz edukativnu podršku ronioca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske s naglaskom na važnost sigurnosti u ronjenju.

Foto: Plava promocija

Za sve zainteresirane posjetitelje, besplatna probna ronjenja pod punom ronilačkom opremom, u kontroliranim uvjetima i uz stručno vodstvo instruktora ronjenja bit će omogućena 2. srpnja 2022. god. u periodu od 10:00h do 21:00h i 3. srpnja 2022. god. u periodu od 10:00 do 18:00h na Trgu Sv. Kristofora u Gradu Rabu.

Nakon osnovne poduke o ronjenju i ronilačkog opremi, zaronom u bazen projekta Pogled u plavo posjetitelji će imati priliku razgledavati ljepote podmorja kroz podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa, Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena te pridonosi stvarnom doživljaju dubine.

Foto: Plava promocija

Posjetitelji Pogleda u plavo će roniti uz sigurnost i stručno vodstvo ronioca Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite Republike Hrvatske uz podršku Kluba podvodnih aktivnosti Amfora.

Projekt Pogled u plavo održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske dok su medijski pokrovitelji projekta narodni, Morski.hr, SCUBAlife magazin i Gorgonija.com uz veliku podršku HONDA MARINE (Fred Bobek d.o.o.).

Foto: Plava promocija

Za ugodno ronjenje uz glazbenu podršku pobrinulo se Hrvatsko društvo skladatelja i stručna služba ZAMP koji su se sa zadovoljstvom pridružili projektu.

Gostovanja Pogleda u plavo mogu se pratiti na službenim stranicama projekta Pogled u plavo i Agencije Plava promocija.

Budite i Vi dio Pogleda u plavo!

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.