2 min. čitanja

BAKARSKA NOĆ Središnja fešta “Margaretinog leta”

BAKARSKA NOĆ Središnja fešta “Margaretinog leta”
Foto: TZ Bakar

BAKAR – Ovog vikenda Bakar će gorjeti. Neće to biti zbog nesnosnih temperatura čiji je prvi udar, srećom, za nama, nego zbog onoga u čemu je ljepotan s Kvarnera najbolji – organiziranju nezaboravnih ljetnih fešti! Pritom nas sutra – 9. srpnja, za slučaj da poput nas ne stižete pratiti datume – očekuje jedan od vrhunaca “Margaretinog leta”, jednomjesečne kulturne i zabavno-turističke manifestacije u Bakru.

Na bakarsku rivu i Žal ribara stižu sajamski izlagači i povijesne postrojbe iz čitave Hrvatske. Tradicionalni, uvijek živopisni “Margaretin sajam” održat će se od 18 sati ispred hotela “Jadran”.

Foto: TZ Bakar

Radionica za djecu pod nazivom “Mirisno cvijeće i kamenčići od suza” od 19:00 h u Gradskom vrtu, Povijesne postrojbe će se postrojiti u 21 sat, biti će tu i glasnih pucnjeva, a potom će horizont Bakarskog zaljeva obasjati već dobro poznati Margaretin vatromet.

Da bi vatreno ostalo i nakon toga, od 22 sata će se pobrinuti grupa “Trend” i kraljica pop-dancea – Indira Forza, legendarna liderica slavne Colonie.

Foto: TZ Bakar

Jasno, prateća gastronomska ponuda neće biti svedena samo na čuvene, ali posne bakarske baškote. Što se pak tekućih pitanja tiče, ni ona neće biti rješavana na improviziran način te će se zacijelo moći popiti i pokoja čašica prave bakarske vodice. A nju ćete sigurno preživjeti. Štoviše, s užitkom doživjeti!

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.