1 min. čitanja

BAKAR Dobar primjer lokalne zajednice u kreiranju turističkih proizvoda

BAKAR Dobar primjer lokalne zajednice u kreiranju turističkih proizvoda
Foto: Press

BAKAR - Dobar glas daleko se čuje, pa će se tako ove nedjelje (26. svibnja) u 18 sati čuti i o uspjesima bakarske lokalne zajednice u kreiranju turističkih sadržaja i destinacijskom brendiranju nekoć industrijske sredine.

U organizaciji Interpret Europe, međunarodnog udruženja za interpretiranje baštine, u navedenom će se terminu održati webinar na kojem će govoriti Sonja Jelušić Marić, direktorica bakarske Turističke zajednice.

Sonja će sudionike upoznati s izazovima i uspjesima ostvarenima u Bakru na ovom planu te istaknuti kako su nastojanja lokalne zajednice prepoznata kako od struke, tako i od gostiju. O tome svjedoči i niz nagrada posljednjih godina („Zlatna plautilla“ za najbolji kulturno-turistički proizvod za projekt Zaigrani Bakar, nacionalna nagrada "Simply the best" za projekt Baštinska škrinjica, projekt „Slijepi bakarski vodonoša“ uvršten u katalog dobrih praksi europske inicijative „Cultural Heritage In Action“).

Webinar je otvoren za članove Interpret Europe Croatia, kao i za sve ostale zainteresirane. Prijaviti se možete do 25. 5. (subota) OVDJE. Pristupni link bit će poslan uoči početka događanja.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.