Babarol street food festival u Trogiru

TROGIR - Na drugom Babarolu od 19. do 29. svibnja posjetitelje očekuje šest koncerata, šest odličnih ugostiteljskih objekata, radionice za velike i male, predstavljanja ponajboljih hrvatskih barmena i još štošta.

Što se tiče glazbenog dijela tu su koncerti grupe Mjesni Odbor, dolaze Gina Damjanović i njeni The GeeGees u sklopu Trogir Outdoor Festivala, mlade snage poznate iz emisija A strana i The Voice - Daniel Jurišević i Vjeko Ključarić, grupa Pavel, te bivša članica Frajli - Marija Mirković koja će s Alkom Vuica održati koncert na zatvaranju Babarola.

Od prošlogodišnjih ugostiteljskih imena vraćaju se slastice O’š kolač koje potpisuje Tea Mamut, trogirski bistro bar Corte, zadarski Picnic Mingle Fun i Robert Predrag Žmire i njegov Restauran 'Mare'.

Iza Kule posjetitelje po prvi put očekuje i Kino Babarol s projekcijama za velike i male, prijenos finala Kupa utakmice Hajduk - Rijeka na velikom video zidu, nedjeljni cooking showovi uz Gogu i Žmiru, a ponovit će se i lanjsko hit događanje Prvenstvo O’rafijoli.

Ulaz je slobodan sve dane festivala!

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Dan o’Kvadrilje u Trogiru
Povodom Svjetskog dana plesa u Trogiru je održan nastup KUD-a Kvadrilja, osnovanog prije pola stoljeća s ciljem očuvanja i populariziranja trogirskog kulturnog identiteta. Nastup KUD-a Kvadrilja na trogirskoj Pjaci nije novost. Po prvi puta ples je izveden 1970. godine, kada je KUD Kvadril…