1 min. čitanja

Atlantska plovidba osvojila Zlatnu kunu

Atlantska plovidba osvojila Zlatnu kunu
Foto Atlantska plovidba

DUBROVNIK - Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Dubrovnik dodijeljene su Plakete Zlatna kuna 2022. najuspješnijim trgovačkim društvima Dubrovačko-neretvanske županije za rezultate u 2021. godini u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava.

Plaketom Zlatna kuna za najuspješnije trgovačko društvo nagrađeni su: u kategoriji malih trgovačkih društava Crocum d.o.o. Dubrovnik, srednjih Nautika d.o.o. Dubrovnik te velikih Atlantska plovidba d.d. Priznanje za dugogodišnje uspješno poslovanje i doprinos hrvatskom gospodarstvu primili su Blato 1902. za 120 godina postojanja, Zračna luka Dubrovnik d.o.o. za 60 godina postojanja te Hotel Lero d.o.o. za 50 godina postojanja, javlja Dubrovački dnevnik.

U ime Atlantske plovidbe d.d., koje je nagrađena plaketom Zlatna kuna za najuspješnije veliko trgovačko, obratila se voditeljica odnosa s investitorima i javnošću Sanja Putica.

– Hvala na dodijeljenom priznanju. Smatram da ovo nije nagrada za upravu nego za sve naše zaposlenike, posebno 300 pomoraca koji su trenutno na brodovima. Atlantska plovidba se prilagođava hrvatskim i europskim pravilima, poboljšavamo se, radimo na transparentnosti, imamo visoke standarde korporativnog poslovanja, a nedavno smo objavili i nefinancijsko izvješće s kojim smo pravodobno informirali javnost i naše investitore. Kriza u svijetu nas je potaknula da spremno dočekamo buduća vremena – poručila je Putica.

Županijska komora Dubrovnik već 25 godina dodjeljuje priznanje Plaketa Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkom društvima za poslovne rezultate u prethodnoj poslovnoj godini, prema ekonomskim kriterijima, a vrednujući i ukupni poslovni ugled trgovačkih društava, utjecaj na razvoj djelatnosti te doprinos gospodarstvu Županije u cjelini.

Goran Mratinović

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2022 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.