1 min. čitanja

Agroturizam Konavle: 16 tisuća kuna za konavosku zakladu koja brine o obiteljima slabijeg imovinskog stanja

Agroturizam Konavle: 16 tisuća kuna za konavosku zakladu koja brine o obiteljima slabijeg imovinskog stanja
Foto: Općina Konavle

KONAVLE - Povodom otvaranja „15. Mirisa Božića u Konavlima„ Agroturizam Konavle je organizirao Svečanu humanitarnu večeru u Domu kulture Čilipi. Večeru su pripremali agroturizmi Konavala, isti oni koji će 28., 29. i 30. prosinca sudjelovati u danima Zelene menestre, baštine i vina i svoja vrata otvoriti posjetiteljima.

Na večeri otvaranja su prikupljene donacije u iznosu od 16.000,00 kuna namijenjene zakladi Otac Ivan Fiorović za studente slabijeg imovnog stanja. Donaciju su u ime Udruge Agroturizam Konavle uručili Ivo Mujo i Jelena Gale Pregelj.

- Otac Ivan Fiorović je svjetski poznati humanitarac na koga mi Konavljani trebamo biti ponosni. Zato mi je drago da ova donacija ide upravo preko naše zaklade i budite sigurni da će doći u prave ruke - naglasio je načelnik Općine Konavle Božo Lasić.

Mirisi Božića sve ove godine osim tradicijskog, promotivnog, kulturnog, natjecateljskog, ima i humanitarni karakter. Pokrovitelji ovogodišnje manifestacije su: Ministarstvo poljoprivrede, Dubrovačko-neretvanska županija, Općina Konavle, Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i turistička zajednica Općine Konavle, piše DubrovnikNet.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.