Zračna luka Dubrovnik objavila je ljetni red letenja

Zračna luka Ruđer Bošković objavila je ljetni red letenja za 2024. godinu koji počinje 31. ožujka, a traje sve do 26. listopada. Od domaćih letova Dubrovnik će biti povezan letovima s Osijekom, Rijekom i Zagrebom.

Od niza inozemnih destinacija, Grad će biti biti povezan s Amsterdamom s četiri linije Easyjet-a i osam s KLM-om. Tu su i letovi koji spajaju Dubrovnik i Atenu sa zrakoplovnim tvrtkama Volotea, Croatian Airlines i Aegean Airlines dok je sljedeća destinacija Barcelona s kojom će Dubrovnik povezati tvrtka Vueling Airlines.

Uz navedene je tu i linija za Bari u Italiji u ‘aranžmanu’ Volotea-e i Ryanair-a, za Basel s Easyjet-om Švicarske, 26 linija prema Beogradu u različitim intervalima. Nadalje s Berlinom će Dubrovnik spojiti Eurowings, Easyjet i Ryanair, dok će na brojnim linijama za London biti letovi TUI-a, Easyjet-a, BA Euroflyer-a te British airways i Jet2.com. U najavi su i dvije linije United Airlines-a iz Sjedinjenih američkih država koje će spojiti New York s Dubrovnikom. Cjelokupni red letenja možete pronaći OVDJE.

I.N.