Zelena tržnica vraća se na šibensku Malu ložu

ŠIBENIK – Nakon dvije uspješne sezone, Zelena tržnica na Maloj loži nastavlja s radom i ove godine u razdoblju od 15. lipnja do 30. rujna 2022. godine. Tržnica će biti otvorena svakog dana osim nedjelje i praznika.

Iz šibenske gradske uprave pozivaju zainteresirane OPG-ove i SOPG-ove s područja županije da iskažu interes i na taj način pridonesu promociji i prodaji svojih proizvoda, ali i vraćanju tradicije prodaje lokalnog voća i povrća te ostalih prehrambenih proizvoda na nekadašnju kultnu pijacu.

Najam pulteva je besplatan, a broj sudionika je ograničen. U prijavi je, uz dokaz o registraciji OPG-a ili SOPG-a, potrebno navesti proizvode koje planirate prodavati te priložiti, ukoliko ih posjedujete, fotografije, certifikate, etikete, nagrade i slično. Također, zainteresirani trebaju navesti ako žele prodavati proizvode i u večernjim satima.

Grad Šibenik će osigurati prijevoz namirnica unutar gradske jezgre od parkinga na Banju do prodajnih pulteva na Maloj loži, kao i skladište za namirnice. Polazak s Banja predviđen je u razdoblju od 06:30 do 07:15 sati, a povratak u periodu od 11:00 do 11:30 sati. Pretovar namirnica moguće je izvršiti i u Logističkom centru Poljana (besplatno do 45 minuta).

Prijave se dostavljaju do 31. svibnja 2022. godine na e-mail info@ucsibenik.hr ili na adresu Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22 000 Šibenik s naznakom Zelena tržnica na Maloj loži.

J.K.