Započeo je "HoReCa Zadar" - Jedinstveni Sajam hrane, pića i opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane

ZADAR - Danas je svoja vrata otvorio dugo očekivani sajam, Sajam HoReCa Zadar, na kojem će se predstaviti više od 60 brendova iz segmenata hrane, pića i opreme za hotele, vile, apartmane, restorane, kampove i ostale turističke objekte.

Foto: Press

Za sve one koji na jednom mjestu žele upoznati proizvode i usluge za nadolazeću sezonu 2024. godine, ovo je izvrsna prilika. Od 20. do 22.10. svi posjetitelji moći će iskoristiti prisustvo izlagača koji će se predstaviti u više izlagačkih cjelina:

Hrana i piće - kave, čajevi, peciva, kruh, alkoholna i bezalkoholna pića.
Oprema za turističke i ugostiteljske objekte - profesionalne kuhinje i oprema za posluživanje hrane, termička i rashladna oprema, mali strojevi za fast food, aparati.
Namještaj, uređenje interijera i eksterijera - projektiranje i uređenje interijera, namještaj i oprema za hotelske sobe i druge prostore u turističkim objektima, prateća oprema kao što su zavjese, madraci, podne obloge, wellness oprema.
Higijena, sitni inventar, posuđe - Oprema i sredstva za čišćenje i dezinfekciju, zbrinjavanje otpada, posuđe i pribor, potrošni materijal i ambalaža, catering oprema.

Foto: Press

Na HoReCa Zadar Sajmu izlagat će veliki broj domaćih proizvođača koji će svojim vrhunskim proizvodima, kroz turistički sektor, promovirati Hrvatsku i pomoći da turisti osjete pravi doživljaj destinacije.

To su u prvom redu brendovi poput Maraske koja predstavlja svoj Maraschino Kiss i ERA koja priređuje pravu dizajnersku poslasticu: Izložbu „Bernardo Bernardi – dizajner harmonije odnosa čovjeka i okoline, 65 godina“.

Foto: Press

Od domaćih proizvođača, svakako je potrebno izdvojiti i tvrtku Bernarda koja svojom porukom „Dobar san za zdrav život“ osigurava još bolji doživljaj odsjedanja u apartmanu, hotelu ili bilo kojem turističkom objektu .

Inovativno zeleno rješenja za ostatke hrane koja se pretvara u bio-otpad predstavlja GWM koji je razvio posebnu kombinaciju mikroorganizama i enzima za razgradnju biomase te konstruirao uređaj Griffon.

HoReCa Zadar - Sajam hrane, pića te opreme za hotele, restorane, kampove i apartmane
Zadar je ove godine postao domaćin dugo očekivanog specijaliziranog događanja posvećenog na ovim prostorima, najvažnijem gospodarskom sektoru, onom turističkom, od kojega svi, bilo direktno ili posredno, puno očekuju, a mnogi se nadaju postati dobavljačima u raznim segmentima, od hrane, pića…

Za one koji su u potrazi za inspiracijom, proizvodima i uslugama za novu turističku sezonu, ali i za one koji jednostavno žele kupnjom domaćih ekoloških delicija dati podršku malim lokalnim proizvođačima, ne preostaje ništa drugo nego uputiti se u prekrasni Zadar i posjetiti Sajam HoReCa Zadar koji se od danas održava u dvoranama ŠRC Višnjik.

Sve dodatne informacije i detalji dostupni su na službenim stranicama Sajma: www.horeca-zadar.net

A.B.