Zanima vas karijera u HRM? Ne propustite dan otvorenih vrata u Splitu

SPLIT - Dan otvorenih vrata na rasporedu je u subotu 20. siječnja od 10-14 sati u vojarni "Admiral flote Sveto Letica - Barba".

Posjetitelji će na Danu otvorenih vrata imati prilike saznati više informacija o preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijskim programima Vojno vođenje i upravljanje, Vojno inženjerstvo, Vojno pomorstvo, zanimanju vojni pilot te o uvjetima i načinu upisa na studij kao i kadetskim pravima i vojnoj obuci, izvještava MORH.

Posjetitelji će uz to imati priliku obići vojarnu te razgledati vojnu opremu i naoružanje, a na sva pitanja rado će im odgovoriti djelatnici kao i trenutačni kadeti.

No, ima i nekoliko bitnih napomena!

Svi zainteresirani trebaju se najkasnije do 19. siječnja 2024. do 11 sati prijaviti za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata putem obrasca na poveznici: Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta.

Iz MORH-a sve posjetitelje mole da u vojarnu Admiral flote Sveto Letica – Barba, u subotu 20. siječnja 2024. stignu najkasnije do 9:45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište.

J.T.