ZAKORAČITE U HOTEL BUDUĆNOSTI - Uskoro rekonstrukcija crikveničkog hotela International

CRIKVENICA - Zahvaljujući bespovratnim financijskim sredstvima, hotelijerska grupacija Jadran modernizirat će hotel International, uvesti najnovije tehnologije te time pridonijeti održivom razvoju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.

Hotelijerska grupacija Jadran uspješno je prijavila projekt na natječaj u okviru Nacionalnog plana za oporavak i otpornost vrijednosti 22 milijuna eura, od čega bi mogli koristiti bespovratna sredstva u visini 6,6 milijuna eura.

Projekt je nazvan 'Zakoračite u hotel budućnosti' jer su sredstva usmjerena na poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma. Zahvaljujući mogućnosti korištenja tih bespovratnih financijskih sredstava, omogućena je modernizacija hotela International i uvođenje najnovije tehnologije. Istovremeno se pridonosi održivom razvoju i smanjenju negativnog utjecaja na okoliš.

Početak rekonstrukcije hotela planiran je za studeni ove godine, a očekivani završetak radova na uređenju i opremanju hotela je lipanj 2025. godine. Ovaj projekt trebao bi značajno unaprijediti turističku ponudu u regiji te otvoriti nova radna mjesta i doprinijeti gospodarskom razvoju, piše crikva.hr.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

‘Jadran’ poziva na suradnju u vezi smještaja sezonskih zaposlenika
Hotelska grupacija ‘Jadran’ poziva najmodavce i privatne iznajmljivače na iskazivanje interesa za pružanje usluga smještaja sezonskim zaposlenicima. Hotelska grupacija ‘Jadran’ raspisuje javni poziv najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za iskazivanje interesa za pružanje usluga smj…