Za kraj listopada najavljena Trogirska regata u novom, redizajniranom izdanju

TROGIR – U organizaciji jedriličarskog kluba “Trogir” najavljena je Trogirska regata, koja će se održati za vikend od 29.-31. listopada.

Organizatori najavljuju bogat sadržaj koji će u tri dana oživjeti ovaj post-sezonski vikend u Trogiru, a ono što nam prvo privlači pažnju je novi logotip koji u skladu s brandingom grada Trogira prikazuje poznati crtež broda koji se nalazi i na trogirskoj katedrali.

Petak je rezerviran za privezivanje brodova za trogirsku rivu, subota ujutro za kavu na glavnom gradskom trgu uz prijave i jutarnji glazbeni program, a nakon toga očekuje nas i sam start regate.

Praćenje regate bit će omogućeno svim posjetiteljima tako što će se moći besplatno ukrcati na veliki prateći brod na kojem će ih dočekati piće, hrana i neka poznata glazbena lica kao iznenađenje.

Subota navečer programski je rezervirana za druženje u parku “Malarija” uz besplatan koncert koji će biti uskoro najavljen u suradnji s poznatim festivalskim brandom Trogira – KulaKula festivalom.

Drugi natjecateljski dan, nedjelja – iznjedrit će pobjednike novog izdanja trogirske regate uz svečano proglašenje na glavnom gradskom trgu.

Zainteresirani za sudjelovanje u regati se mogu prijaviti na mail: jedrilicarskiklubtrogir@gmail.com

Nema sumnje kako nas očekuje bogat vikend zanimljiv kako sugrađanima tako i putnicima namjernicima koji će 29. – 31.10. posjetiti Trogir i prisustvovati Trogirskoj regati!

Foto: Facebook

I.B.