Za 90. Mrdujsku regatu vraća se i  „nagrada po srići“

SPLIT – Organizatori su za ovogodišnju jubilarnu 90.Mrduju odlučili vratiti i nagradu „po srići“ i to ne bilo kakvu, već umjetničko djelo našeg poznatog umjetnika Matka Trebotića.

– Ovim putem mu se zahvaljujemo što je ovim poklonom za 90. rođendan Mrdujske regate omogućio da i najsretniji od skipera na jedrilicama koje sudjeluju na regati, svoj dom oplemeni umjetničkim djelom ovog nadaleko poznatog splitskog umjetnika – poručuju organizatori.

S vraćanjem „šušura“ druženja, pisme i spize na plato Labuda, vraćaju se i prigodne majice kao poklon svakom skiperu koji prijavi sudjelovanje na 90. Mrdujskoj regati, a ove godine kreirano je više vrsta majica jubilarne 90.Mrduje.

Spomenut ćemo na kraju i pokale kojih će se i na ovogodišnjoj regati dijeliti najbržima. Poznato je kako se na Mrdujskoj regati podijeli više pokala, pa će tako biti i ove godine.

Prijave se već sada mogu vršiti on-line putem. Start za sve sudionike 90. Mrdujske regate – Festivala jedrenja u Splitu je 02.listopada 2021. u 11 sati , rezervni dan je nedjelja, 03.listopada 2021.

D.G.