Weekend Food Festival u Rovinju donosi dosad najzanimljiviji program

ROVINJ - Bogati trodnevni program donosi zanimljive panele, predavanja i gala večere, a obilježit će ih neka od najvećih imena svjetske i lokalne kulinarske scene.

Stara tvornica duhana u Rovinju od 14. do 16. travnja opet donosi posebnu priliku za nova znanja, jedinstvena iskustva, kulinarsku raznolikost, pravi show na showcooking pozornici, ali i priliku za networking na jednoj od najljepših jadranskih destinacija.

Prošlogodišnje premijerno izdanje Weekend Food Festivala, održano u Rovinju u svibnju, dobro je odjeknulo u gastro svijetu. Na valu izuzetno uspješnih dojmova i recenzija, ovogodišnje izdanje već je gotovo prebukirano.

Bogati program Festivala do kojeg brojimo još samo tri tjedna, donosi zanimljive panele, predavanja, gala večere, a popisu velikih imena koje smo već najavili na našem portalu pridružio se i Eneko Atxa, vlasnik ukupno pet Michelinovih zvjezdica, prenosi IstraIN.

Tri dana impresivnog programa obilježit će neka od najvećih imena svjetske i lokalne kulinarske scene, koja će raspravljati o aktualnim trendovima u kuhinjama diljem svijeta, proizvodnji hrane, budućnosti ugostiteljske i prehrambene industrije, ali i održivosti – terminu koji je proteklih godina postao 'hot topic' u brojnim industrijama, a upravo održivost nit je vodilja ovogodišnjeg Weekend Food Festivala.

B.K.