VRAĆAJU SE RUSKI TURISTI: Prvi avion sa 159 gostiju iz Moskve sletio u Pulu

Ruska aviokompanija “S7 Airlines” ovoga je vikenda obnovila zračni promet na liniji Moskva – Pula – Moskva, a prvim ovogodišnjim  letom u Pulu je u nedjelju sletjelo i 159 turista iz Rusije, piše portal IstraIN.

– Ovo nam je prvi međunarodni let ove godine, krećemo sa ruskom aviokompanijom, u dolasku je 159 putnika i s obzirom na kapacitet zrakoplova popunjenost je iznimna – kazala je direktorica Zračne luke Pula Nina Vojnić Žagar.Letovi će se odvijati svake nedjelje do kraja svibnja i nastavit će se ovisno o epidemiološkoj situaciji.

– Očekivanja jesu velika, no trenutno je situacija takva da ne znamo hoće li ih biti i nakon 1. lipnja – kazala je Vojnić Žagar, zaključivši kako prvi avion iz Moskve predstavlja i veliki povratak turista s ruskog tržišta. No upozorava kako  je, s obzirom na mali broj konkretnih najava, prerano govoriti o tome kakva nas turistička sezona očekuje. – Očekujemo bolju sezonu od lanjske, ali nas neće iznenaditi ukoliko se to zbog epidemiološke situacije, ne dogodi – zaključila je Vojnić Žagar.

M.B.