Volite biciklizam? Još se stignete prijaviti na 33. jesensku biciklijadu Zadar - Vir

ZADAR - 26 kilometara dijeli Zadar od Vira, a u dobrom se društvu kilometri istope prilično brzo. 24. rujna starta još jedna biciklistička "uživancija" koja se ne propušta!

Tradicionalna manifestacija namijenjena biciklističkim rekreativcima počinje u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru, a po dolasku na otok Vir sve sudionike
zadarsko - virske biciklijade očekuju osvježenje, okrjepa i zabava uz svirku. Na nagradnoj tomboli najsretniji biciklisti moći će osvojiti i vrijedne nagrade - biciklističku opremu i Mountain Bike.

Ako ste se pitali hoćete li jednom kada glazba utihne morati otpedalirati natrag do Zadra, odgovor je - naravno ne. Za sve je sudionike osiguran prijevoz i povratak iz Vira u Zadar, osim ako iz nekog razloga ne želite ostati na Viru.

Šalu na stranu, ako ste naumili sudjelovati u biciklijadi onda vas vjerojatno zanima i kako se prijaviti. To možete učiniti putom ovog linka:

- https://www.virturizam.hr/hr/novosti/objave/150-33-biciklijada-zadar-vir-
online-prijave

Ako vam je draže prijaviti se uživo i to možete napraviti 24.9. od 9 sati na Branimiru u Zadru ili od 8-9 sati na Trgu sv. Jure u Viru.

J.T.