Vlatka Pokos se požalila da joj je Instagram uklonio objavu o "U" na brodu jer "slavi terotističku organizaciju"

SPLIT - Nakon što je Vlatka Pokos na svom Instagram profilu upozorila da je na jednom turističkom brodu u Splitu uočila slovo "U", Instagram joj je, izbrisao sve objave zbog, kako tvrdi "slavljenja terorističkih organizacija".

- Instagram je uklonio moje objave, zbog, citiram 'slavljenja terorističkih organizacija'. Eto, nije tako teško zaključiti koji simboli su zločinački i teroristički. To nisu u stanju samo potkapacitirani građani Hrvatske. Ipak, kazneni zakon jasno kaže kakve su kazne za promoviranje fašizma/nacizma i ustašluka. Stoga, očekujem primjerenu kaznu za sve one koji promoviraju isto - napisala je Pokos jutros.

- Netko je rekao da su u ovoj zemlji samo žene hrabre. Slažem se i koristim ovu priliku izraziti svoju apsolutnu podršku gospođi Maji Đerek. Sigurna sam da je beskompromisno poštena i profesionalna, a takvi u korumpiranoj kaljuži nemaju šanse. Takve žene izložene su degutantnim napadima, omalovažavanjima, uvredama i prijetnjama. Ovo je zemlja u kojoj građane otvoreno vrijeđa samozadovoljni premijer, dok njegovi poslušnici bezočno pljačkaju i uništavaju ovu zemlju. To je Hrvatska - dodala je nezadovoljno.

- Ovo je zemlja potkapacitiranih političkih poslušnika, lažnih doktora znanosti i izvanrednih profesora, s jedva završenom srednjom školom. Ljudi mi “dobronamjerno” govore da šutim jer u Hrvatskoj je zamrla svaka misao o poštenju, slobodi i napretku bilo koje vrste. Hrvatska je potonula u mrkli mrak - zaključila je.

View this post on Instagram

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlatka Pokos oplela po primitivluku na turističkom brodu Udruge brodara iz Splita: “Osobno ću podnijeti kaznenu prijavu!”
Nekadašnja pjevačica i TV voditeljica Vlatka Pokos (53) ovih je dana u Splitu, a posebno ju je uzrujao primitivluk na brodu kod štanda Udruge malih brodara grada Splita, gdje je, kako je napisala, na jednom turističkom brodu u Splitu uočila ustaško slovo ‘U’. Vlatka Pokos ljetne dane provod…