Vitasović se šali na svoj račun: "Večeras je koncert... Ja ne gren"

Istarski pjevač Alen Vitasović nasmijao je mnoge kad ga je krajem siječnja na jednom koncertu u Kastavu netko iz publike pogodio oradom u glavu. Šalu na svoj račun nastavio je i u najnovijoj objavi.  

Objavio je fotografiju orada koje razgovaraju o tome hoće li ići na koncert Alena Vitasovića. Jedna riba konstatira da Vitasović "večeras ima koncert", a druga joj (vjerojatno u strahu) odgovara "ja ne gren", čime ujedno aludira na Alenovu možda i najpopularniju pjesmu Ja ne gren.

Podsjetimo, sve je počelo njegovom objavom na Facebooku, kad je kazao da traži osobu koja ga je pogodila ribom u glavu:

"Tisuću mi skalpova!!!U subotu Kastvu (oko ponoći dok sam pjevao) mi je tip bacio oradu(ribu) u glavu. Još ne vidim razlog ni poantu. Molio bi tu osobu da mi se javi", napisao je pjevač na Facebooku.

Sve ovo je povuklo i lavinu komentara, a jedan od najlogičnijih odgovora na pitanje "tko to nosi sa sobom ribe na koncert da bi njome gađao ljude", je činjenica da živimo u vrijeme karnevala, pa se netko valjda prerušio u ribara.

Nadajmo se samo da će ljudi ovaj put ipak biti savjesni i ribu iskoristiti radije za - gradele.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Alenu Vitasoviću je netko na koncertu bacio ribu u glavu, krenuo je u potragu da sazna razlog
Nevjerojatna scena dogodila se ovog vikenda u Kastavu. Pjevač Alen Vitasović imao je koncert, a onda je iz publike umjesto pljeska, doletjela orada. I to ravno njemu u glavu. Ne bi se za ovaj incident ni znalo, da to sam nije objavio na Facebooku: “Tisuću mi skalpova!!!U