Više 150 najmlađih trčat će ulicama Biograda na moru - slijedi najveća božićna dječja utrka u Hrvata!

BIOGRAD NA MORU - 16. prosinca na rasporedu je slavlje života i sporta i trkački spektakl u kojem će sudjelovati sve dobne skupine.

Ovogodišnje izdanje puno je bogatije i drugačije od prošlogodišnjih! Organizatori su najavili veći broj disciplina te dodatne aktivnosti za djecu i odrasle.

Dječje utrke počinju od 9:30 sati kod općine na biogradskoj rivi. Sudionici štafete sa startne pozicije krenut će u 11:00 sati, dok će trkači ostalih disciplina (1 kilometar, 5 kilometara i 10 kilometara – „Ten 4 Jole“) krenuti u 11:25 sati.
Preuzimanje startnih paketa odvijat će se dan prije i na dan same utrke, a za sudjelovanje u dječjoj utrci možete se prijaviti sve do 15. prosinca i to putem mail adrese aklubbiograd@gmail.com. Cijena kotizacije za dječju utrku iznosi 7.5 eura, a startni paket uključuje božićnu kapu, startni broj, majicu, sudioničku medalju, sportsku torbicu, bocu vode, energetsku pločicu te Kraš slatki paket.

- Do sada se prijavilo više od 150 djece što ovogodišnju utrku čini najvećom do sad. Budući da naš klub radi ponajviše s djecom, drago nam je da ćemo ovom utrkom uključiti još više mladih i pružiti im zabavu kroz sport. Osim dodatnih radionica i aktivnosti, djeca će se nakon utrke moći zabaviti u adventskom parku uz Božićnu glazbu i igraonicu na otvorenom - kazao je Damir Aljinović, direktor i organizator utrke.

Više informacija i detalja o samoj utrci nalaze se na Instagram profilu i Facebook događaju Atletskog kluba Biograd na Moru, a organizatori napominju kako se za dodatna pitanja svi mogu javiti putem maila aklubbiograd@gmail.com.

J.T.