Viking Saturn nakon Šibenika "bacio cimu" i u Splitu!

Ovo je prvi ovogodišnji dolazak nekog većeg kruzera u Split, a Viking Saturn snimljen je usidren na vanjskom vezu gradske luke!

O kruzeru na koji se ukrcati mogu samo odrasli, već smo pisali prije nekoliko dana kada je na putu prema Veneciji sidro bacio u Šibeniku. Ovaj je "ljepotan" sada pristao i u splitsku luku u kojoj se ove godine prema službenim informacijama o dolasku kruzera očekuje čak 335 ticanja.

Viking Saturn je dug 227 metara i može prevesti 930 putnika. Porinut je 2023. godine, trenutno plovi Mediteranom, a putnici mogu uživati na 14 paluba na kojima se nalaze i dva bazena te svi popratni sadržaji koji su danas standard za krstarenje čija je prosječna cijena oko 2799 dolara po osobi.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

VIKING SATURN Kruzer koji “ne prima djecu” na putu za Veneciju stao u Šibeniku!
Dug je 227 metara i može prevesti 930 putnika, a ima i jednu zanimljivu karakteristiku - namijenjen je isključivo odraslim osobama! Ovaj kruzer, koji je porinut 2023. godine, trenutno plovi Mediteranom, a prije tri dana je fotografiran u luci Messina na Siciliji. Putnici mogu uživati na 14 paluba na kojima