VIDEO Živčani zaposlenik se ispred Modre špilje gliserom zaletio na goste i urlao: "Kretenu jedan, biži kući!"

KOMIŽA - Modra špilja u četvrtak ujutro bila je zatvorena za posjetitelje, koji su ipak došli pogledati kako izgleda ispred. Tu ih je verbalno napao djelatnik, a direktorica Brigita Fiamengo se najdublje ispričava za ovo što se dogodilo.

- Kretenu jedan! Biži ča odavde, biži kući, pi*ka ti materina! Razbit ću tebe i brod! Idiote jedan! Idiote!

Čuje se iz snimke koja je portalu 24 sata stigla od čitatelja, a nastala je pred ulazom u Modru špilju na obali Biševa u četvrtak ujutro.

Čovjek, koji se nalazi na brodu u vlasništvu Nautičkog centra Komiža, osim pogrdnih izraza, u jednom trenutku bio je toliko blizu turističkom brodu, a bili su veliki valovi, da se činilo kako će se zabiti u njega. Sve kako bi otjerao turiste odavde.

Naime, Modra špilja bila je zatvorena za posjetitelje, a kako nam je čitatelj upućen u ovu situaciju objasnio, turisti ponekad ne vjeruju da ne mogu u tu znamenitost pa ih skiperi dovedu pred ulaz kako bi ih uvjerili da je zatvoreno.

Treba napomenuti kako se sve to dogodili upravo u trenutku kad su župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban i gradonačelnica Komiže, Tonka Ivčević otvorili Centar za posjetitelje Modra Špilja – Biševo.

Također, Nautički centar Komiža je, prema podacima koje objavljuje Poslovna Hrvatska u stopostotnom državnom vlasništvu. Kakve ljude zapošljavaju, najbolje je da prosudite i sami:



D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Otvoren Centar za posjetitelje Modra Špilja – Biševo, a sve zasjenio skandal državnog zaposlenika | | Morski HR
VIS/BIŠEVO - Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban otvorio je danas na Biševu pored Visa Centar za posjetitelje Modra Špilja – Biševo. Radi se o projektu vrijednom 27 milijuna kuna koji