VIDEO Za ne povjerovati - Turbo-folk hit na službenom profilu američkih zračnih snaga

Pjesma bosanskohercegovačkog turbo-folk pjevača Fazlije privukla je pažnju na službenoj stranici Zračnih snaga SAD-a.

Na stranici na Instagramu Zračnih snaga SAD-a, prilikom predstavljanja novog modela helikoptera UH-1N, mnoge je iznenadio odabir glazbene podloge.

Mnogi korisnici, osobito s ovih prostora, izrazili su pohvale za odabir glazbe te su se našalili kako je Bosna konačno “kolonizirala” Ameriku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli U.S. Air Force (@usairforce)

Međutim, neki su izrazili zabrinutost da je stranica možda hakirana. “Pomislio sam da pratim meme stranicu” i “Ne vjerujem da je ovo službeni profil Zračni snaga SAD-a”, bili su neki od komentara.

Fazlijina pjesma “Helikopter” broji preko 23 milijuna pregleda na Youtubeu, a postala je hit potkraj 2021. godine i brojne svjetske zvijezde su je koristile u svojim videima, piše N1.

A.B.

PROČITAJTE JOŠ:

CAJKE NA OTOČIĆU Domovinski pokret iz Kaštela: “Zašto ste dopustili nastupe Karleuše i Ace Lukasa?”
KAŠTEL SUĆURAC -Domovinski pokret iz Kaštela prozvao je gradonačelnika Grada Kaštela Denisa Ivanovića nakon što su objavljena imena izvođača festivala na otoku Barbarincu pored Kaštel Sućurca. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: “DP KAŠTELA - GRADONAČELNIČE IVANOVIĆ, ZAŠTO STE DOPUSTILI NASTUPE…
VIDEO Na plaži zaplesali kolo, pa reagirala policija: “Idemo, zabava je gotova!”
Na TikToku se pojavila snimka iz Neuma, gdje veliki broj ljudi pleše kolo. Dobro raspoložene i u plesnom zanosu, plesače je, kako piše Avaz, prekinuo policajac, koji im rukama jasno pokazuje da je zabava gotova. @hunterss52 #Neum #neum #kolo #balkan #foryou #fy #bosnia🇧🇦 #Bosna ♬ original…