VIDEO Uskoro najegzotičnija utrka u Hrvatskoj - Naturel Zrmanja trail

"Slijedi dugo toplo ljeto i 2 mjeseca bez utrka te vam želimo dobre godišnje odmore, s puno dobrih, pametnih i lijepih treninga, pejzaža i doživljaja, kako bi nam se u još boljoj formi mogli pridružiti u drugom dijelu sezone koja je nadasve zanimljiva i nudi puno avanture, doživljaja i zabave", iz Treking lige pozdravljaju i pozivaju trkače.

NATUREL ZRMANJA TRAIL / 2.9.: najegzotičnija utrka u Hrvatskoj!

Svakako, po mnogim kriterijima i osobnim svjedočanstvima, Zrmanja trail je vjerojatno nešto najegzotičnije što možete doživjeti u trailu u Hrvatskoj! Ovo „područje bez signala“ u to će vas svako uvjeriti.

RAB TRAIL VIKEND: Rab trail (30.9.) + Arba trail (1.10)

Ove godine Rab će biti posebno bogat sadržajima! U subotu, 30.9. je „klasični“ Rab trail na Loparu, dok će dan poslije, u nedjelju, biti Arba trail na Kalifrontu. Stoga, planirajte sjajan sadržajan trail vikend na Rabu.

KRK'NTRAIL / BAŠKA OUTDOOR FESTIVAL: Baška, otok Krk, 13.-15.10.

OveKrk'n'Trail  u sklopu Baška outdoor festivala najmasovniji je sportski event u Hrvatskoj, a koji je osim impresivnih pejzaža otoka Krka, poznat i po dobroj zabavi. Tako, ove ćete godine moći uživati u pravoj atrakciji, a gdje dovodimo poznati Queen Tribute Band te će čitav festival biti u znaku Freddiea Mercurya.

Sve informacije i prijave pronađite na stranicama Treking lige.

I.B.