VIDEO Turist se olakšao u splitsku fontanu: "Pišate li ovako i u svojoj zemlji?"

SPLIT - Radijska voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić snimila je muškarca koji se sinoć "olakšao" u fontani na splitskoj Rivi te video objavila na Facebooku uz komentar:

"Pišate li ovako i u svojoj zemlji? Imate li imalo srama? Ljudi moji..do kada ćemo ovo trpit? Policijoooo di ste?", napisala je.

Objava je pokupila i brojne komentare, mahom zgroženih građana.

"U Rimu se ovakvo što ne bi moglo dogoditi, a Hrvati u inozemstvu nisu ništa bolji"

"Pa može li gore? Dno dna. Nigdje nikog kad ih trebaš", rekao je jedan komentator, dok je druga komentatorica primijetila da se ovako nešto u Rimu ne bi moglo dogoditi: "U Rimu se ne smijem približiti fontani, kamoli tako nešto izvesti."

Neki su komentirali da su gosti ove godine užasni:

"Užas od gostiju. Nikad gori", "Ja se visše ne mogu načudit.. užas su..nikad gori nego ove godine odvratno više", Škovace i oni koji su srušili normalnu zemlju i dovode svakakav ološ. Fuj."

"Užas, mislim da je Split sam kriv što ima ovakve goste", napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: "Naši redari hodaju zatvorenih očiju kraj svega što se po gradu Splitu događa".

Jedan od pratitelja je ipak zaključio da ni Hrvati u inozemstvu nisu ništa bolji pa je napisao: "Ni mi nismo bolji kad odemo van, isto se i mi ponašamo. Ja sam osoba koja je proputovala skoro pa cijeli svijet i to je manje važno sada, inače bili smo i u Rusiji za Svjetsko nogometno prvenstvo i vjerujte da smo mi činili i puno gorih stvari od pišanja po javnim mjestima….tako da…diskutabilno!", zaključio je.

I.B.