VIDEO Tip s Čiova mrtav-hladan istresao sadržaj svoje septičke jame na plažu s djecom

OKRUG GORNJI – Neviđeni ekološki incident dogodio se oko 18 sati u Okrugu Gornjem u uvali Bočić. Naime, jedan je mještanin iz svog dvorišta, točnije iz svoje septičke jame ispustio fekalije u more i na plažu u trenutcima kada su na plaži bili kupači i brojna djeca.

– Prije sat vremena jedan je čovjek koji ima kuću u prvom redu do mora otvorio svoju septičku jamu te su iz iste fekalije otišle na plažu i u more. To je bio nevjerojatan događaj, na plaži je bilo ljudi, djece, bilo je kupača, sve fekalije išle su prema njima i njihovim stvarima. Na kraju je sve završilo u moru. Pola vale nam je bilo onečišćeno.

Foto: Čitatelj / Dalmacija danas

U ovim trenutcima je stigla i policija, oni će napraviti zapisnik cijelog nemilog događaja – otkrio je za Dalmaciju danas jedan mještanin.

Kako doznaje Dalmacija danas, policija u ovim trenutcima obavlja uviđaj, a svi kupači su izbezumljeno pobjegli s plaže.

Foto: Čitatelj / Dalmacija danas

– Revoltirani mještanin koji je ispustio svoje fekalije u more sada vrijeđa građane i kupače – kazuje mještanin Okruga Gornjeg.

– Postupali smo po dojavi. Zabilježili smo sve izlaskom na mjesto događaja, a o svim prikupljenim podacima izvijestit ćemo nadležni sanitarni inspektorat. I dalje ćemo pratiti ovaj nemili događaj – kratko su na upit odgovorili iz Policijske uprave Splitsko-dalmatinske, piše Dalmacija danas.

D.G.