VIDEO: "TEROR JET SKIJA NA VIRU Prošli su par metara od naših glava i čak išli blokirati kanadere!"

VIR - Njemački par doživio je pravu dramu na otoku Viru, kad su, kako kažu, bili izloženi po život opasnoj situaciji u kojoj su dva mlađa muškarca glisirali jet skijem tek 50 metara od plaže, gotovo uz same glave kupača!

- Navikli smo na mnogo toga, pa čak smo i vidjeli situacije nedozvoljenog glisiranja. Ali ova dva mladića su prelila čašu. Kao luđaci, utrkivali su se bar 10 puta i to 50 metara od plaže. Pritom nisu primjetili ni bove ni kupače

Tako supruga i ja s pravom možemo reći da danas možemo proslaviti još jedan rođendan. Jer kao što vidite na slici, prošli su pored nas 4-5 metara i ubrzavali. Nekoliko minuta kasnije uplašili su još jednog plivača.

Pitam se što li prolazi kroz umove ovih turista? Dovode druge ljude u opasnost i nije ih briga ako mašeš rukama. Za njih vrijede zakoni ili pravila pristojnosti - primjećuje ovaj Nijemac, ali i dodao još nešto:

- Osim toga, blokirali su zrakoplove na gašenju požara kod Sabunika. Jer su u svojoj bahatosti (može se reći i gluposti) stalno vozili prema zrakoplovima koji slijeću da bi uzeli more za gašenje - zaključio je.

Video je objavljen u Facebook grupi "Hrvatska flora i fauna", na njemačkom jeziku, pa su se i u komentarima javljali mahom ljudi s njemačkog govornog područja:

"Obavezno zabilježite broj i prijavite pomorskoj policiji", "Boje se otvorenog mora a onda pi*ke navale na plažu. Mrzim te dijelove obale", samo su neki od komentara.

Kako je izgledalo ovo divljanje, pogledajte u videu:

https://www.facebook.com/KroatienMollusca/videos/1619875765073406/

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO: NEVJEROJATNO! Čovjek na Viru glisira na jet skiju s malenim djetetom bez kacige i blizu obale | | Morski HR
Pročitavši članak o jučerašnjem sudaru dva jet skija u kojem je ozlijeđen jedan maloljetnik koji je i sam sudjelovao u pomorskom incidentu, javila nam se njemačka državljanka s Vira koja je