VIDEO Snimljen trenutak nastanka požara na Čiovu

ČIOVO - Na društvenim mrežama kruži snimka nastanka velikog požara na Čiovu u kojoj je od jučer izgorjelo 450 hektara površine!

Iako mnogi nagađaju što je uzrok ovog požara, podsjetimo, splitska je policija sinoć privela dva muškarca koja se dovode u vezu s izbijanjem požara.

@apartmani_kraljevic

Sami početak ove strave i užasa.......

♬ Suspenso - Criptofonio

Kako piše Slobodna Dalmacija, dvojica albanskih državljana koji imaju dozvolu za rad i koji se u Hrvatskoj nalaze legalno, a koji su izvodili građevinske radove na jednoj kući, dovode se u vezu s požarom.

Obojica su uhićena i nalaze se u policijskoj postaji gdje se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Kako je utvrđeno dosadašnjim očevidom, požar je izbio u blizini kuće na kojoj su oni radili, a zbog čega je požar izbio utvrdit će daljnja istraga.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

POŽAR PODMETNUT? Policija uhitila dva muškarca!
ČIOVO - Splitska je policija odmah na terenu započela postupak obavljanja provjera i utvrđivanja činjenica u odnosu na požar koji je jučer, 28. srpnja 2023.godine oko 15:20 sati izbio u mjestu Žedno na otoku Čiovo. Sinoć su u službene prostorije dovedena dva muškarca koja se dovode u vezu
Na Čiovu izgorjelo 450 hektara - Stigli kanaderi, još djelomično gori
ČIOVO - Zemaljske i zračne snage nastavljaju sa sanacijom i gašenjem požara na Čiovu, izvijestila je Hrvatska vatrogasna zajednica. Na požarištu mjestimično još ima plamena i izdimljavanja, a tijekom noći na terenu je bilo 145 vatrogasaca i 45 vozila koji su aktivno čuvali požarište. Kanaderi su p…