VIDEO Predivan film, snimljen u podmorju Mljeta dobitnik je prestižne turističke nagrade

Turistički film ‘Koraljni greben Cladocora caespitosa – NP Mljet’ autora Paule i Đela jr. Jusića dobitnik je prestižne turističke nagrade ‘Baldo Čupić’. Nagrada za najbolji hrvatski nacionalni turistički film u 2023. godini im je uručena na 26. International tourfilm festivalu – ITF’CRO 2023. koji se održao u Solinu.

- Dakle, osvojiti Nagradu za Najbolji nacionalni film Baldo Čupić na međunarodnom festivalu turističkog filma INTERSTAS – ITF je izuzetna čast, ali kad tu prestižnu nagradu osvojiš dvije godine za redom… To je zaista neprocjenjivo. E to nam se ostvarilo! Ponos do neba. Hvala struci što je prepoznala naš rad i trud, hvala Fiscalisu i gosp. Vojku Pleštini, hvala našim dragim prijateljima Ivu Sršenu, ravnatelju NP Mljet i Mariu Orlandiniju iz ronilačkog centra Aquatica Mljet bez čije podrške ne bi realizirali ovaj film, i naravno, hvala našem najljepšem manekenu, Nacionalnom parku Mljet i svim djelatnicima. Idemo dalje - napisao je Đelo jr. Jusić.

Inače, ovo je druga godina zaredom u kojoj su Paula i Đelo jr. Jusić dobili nagradu ‘Baldo Čupić’, protekle godine za turistički film o hrvatskom podmorju ‘Croatian undersea fairytail’

- Ponosni do neba! Drugu godinu za redom dobiti ovu prestižnu nagradu izuzetna je čast! Hvala struci, hvala svim suradnicima. A mi smo samo još više motivirani da stvaramo dalje. Hvala svima na čestitkama - objavila je Paula Jusić.

Pogledajte i opustite se uz zvuke još divne glazbe Đele jr. Jusića:

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Jedini hrvatski koraljni greben buja životom | | Morski HR
Nacionalni park Mljet objavio je nedavno na svojoj Facebook-stranici prekrasnu snimku grebena busenastog kamenog koralja na dnu Velikog jezera. Greben koralja Cladocora caespitosa u Velikom