VIDEO: POŽAR U SPLITU Planuo kontejner, pa izgorio automobil

SPLIT – U poslijepodnevnim satima netko je u Splitu zapalio kontejner, nakon čega se požar proširio na obližnji automobil, plavi Fiat Punto.

– S malim aparatom se ne bi ništa postiglo, a vatrogasci su baš brzo došli – kaže autor snimke koja je objavljena na društvenim mrežama.

– Dojava o požaru u ulici bana Berislavića u Spinutu stigla je u 16.25 sati. Najprije je buknuo plastični kontejner za smeće, a vatra se zatim proširila na drveni otpad koji se nalazio pored kontejnera, pa na automobil marke Fiat – doznajemo od splitskih vatrogasaca koji su na požar stigli s jednim vatrogasnim vozilom i brzo izgasili požar.

– Evo što se dogodi dok ja izvedem.psa! Ma nisam.napravila đir po ure. Zapalilo se, izgorilo i izgasili. Brzo je to sve bilo! Užas! – priča jedna svjedokinja.

– Čovik može jedino sist i plakat. Obzirom da je u pitanju Punto jedno 25 godina star, čisto sumnjam da će imat i za drugi polovni … – kaže susjed.

– Naš grad prepun škovaca i frustriranih likova… koji vole paliti… A nered kod parkiranja posebna priča – komentira druga Splićanka.

I.B.