VIDEO Pogledajte kako se na krcatom trajektu pronalazi ekstra mjesto za predstavnike vojske

SPLIT – Snaga (unutar)državnog aparata pokazala se u spektakularnoj formi danas u splitskoj trajektnoj luci. Dobro, pretjerujemo, ali isto je bilo zanimljivo gledati kako se pronalazi ekstra mjesto u Jadrolinijinom trajektu Hrvat za predstavnike hrvatske vojske koji su u Ford Focusu zagrebačkih registracija ostali ‘na suhom’, javlja Dalmacija danas.

Za potpuno razumijevanje situacije potrebno je znati da je trajekt za Supetar, taj u podne i pol, bio posljednji  kojim se moglo stići na svečanost otvaranja sjajnog novog vatrogasnog doma u Supetru u 15 sati, a što pohodi i predsjednik Zoran Milanović.

No, čini se kako je vojna delegacija podcijenila rani početak turističke sezone – stigli su na vrijeme u ‘filu’ za trajekt, ali Hrvat se popunio vozilima prije nego li je došao red na službeni Focus…

Pa su u dogovoru s uvijek ljubaznom posadom Jadrolinije ipak dogovorili specijalan aranžman, koji je doduše uključio i susretljive vozače dva SUV-a na ‘repu’ trajekta. I što je najvažnije, Hrvat nije kasnio u polasku. Kako je završio manevar, pogledajte u našem videu.



D.G.