VIDEO: Mobilna redakcija portala Morski.hr na Biograd boat showu

Lux Mediterraneumu i portalu Morski.hr pridružila se i Udruga za održivi razvoj Pozitiva Samobor koja im je na manifestaciji Biograd boat show pomogla s promoviranjem i prodajom knjige “Legende svjetla”. Morski.hr  je imao mobilnu redakciju, što znači da su osim na samom štandu, svoj rad imali priliku promovirati marinom prepunom plovila i izlagača.

Mobilna redakcija pokazala se vrlo učinkovitom jer je Udruga Pozitiva Samobor kroz razgovor i umrežavanje s partnerima i izlagačima realizirala ideju snimanja video reportaže s ciljem promoviranja izlagača te promoviranja samog događaja koji je savršeno mjesto za stjecanje poznanstava i ideja nevezano bavite li se nautikom ili ne.

Udruga Pozitiva Samobor je prijatelj i partner s Lux Mediterraneumom već duže vrijeme, a ovo name je bila idealna prilika okušati se u novinarstvu i redakcijskim poslovima. Ova suradnja je ujedno i realizacija ideje da kao grupa udruga udružimo snage i pomognemo jedni drugima.

Ovaj jedinstveni sajam nautike skup je sastanaka čiji je cilj promicanje interakcije, kongresnih progarama te društvenih događanja i zabavnih programa. Biograd Boat Show rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor. Cilj izlagača je promoviranje te umrežavanje što se na kraju i ostvaruje, a osim stečenih poznanstava, „Boat Show doživljaj“ je nešto što također nosite kući skupa sa željom da se vratite i iduće godine.

Video materijale pogledajte u nastavku.

Vlado Odribožić